Condicions de compra

Les presents condicions generals de contractació s'apliquen a totes les transaccions comercials realitzades a la nostra botiga virtual, conti.cat, d'ara endavant El Venedor.

El Venedor es dedica a la comercialització de roba en botigues físiques i mitjançant la venda en línia. Per a més informació sobre El Venedor i la nostra Política de Privacitat consulti l'Avís Legal i Política de privacitat allotjats al peu de cada pàgina d'aquesta botiga.

Els preguem que llegeixin atentament les presents Condicions de Compra abans de realitzar la comanda. Si no està Vostè d'acord amb totes les Condicions de Compra, no ha de realitzar cap comanda.

Si està conforme amb aquestes, les acceptarà i emplenarà un formulari de recollida de dades que enviarà de manera automàtica al Venedor.

1. Continguts i informació subministrada

El Venedor es reserva el dret a modificar l'oferta comercial presentada en el website (modificacions sobre productes, preus, promocions i altres condicions comercials i de servei) en qualsevol moment. El Venedor fa tots els esforços dins dels seus mitjans per a oferir la informació continguda en el lloc web de manera veraç i sense errors tipogràfics.

Els continguts del lloc web del Venedor podrien, a vegades, mostrar informació provisional sobre alguns productes. En el cas que la informació facilitada no correspongués a les característiques del producte el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva.

Totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat d'aquests. En aquest sentit, si es produeixen dificultats quant al subministrament de productes o si no queden articles en estoc, ens reservem el dret de facilitar-li informació sobre productes substitutius de qualitat i valor igual o superior que vostè podrà encarregar. Si no desitja fer una comanda d'aquests productes substitutius, li reemborsarem qualsevol quantitat que pogués vostè haver abonat.

2. Sistema de venda

Els productes distribuïts pel Venedor poden ser adquirits a la seva botiga en línia o a les Botigues Físiques que disposa.

Per a fer una compra per Internet, l'usuari ha d'afegir en el seu "carret de compra" els articles que desitgi adquirir i seguir els passos del procés de compra que es defineixen. El pas següent serà tramitar la comanda i efectuar el pagament.

Per a fer-ho:

1 - Afegir a la cistella de compra aquells articles que vulgui adquirir utilitzant el botó "Comprar".

2 - Faci clic en la cistella superior de la part dreta.

3 - Faci clic en el botó "Finalitzar Comanda".

4 - Introdueixi les seves dades de contacte per a donar-se d'alta com a client o introdueixi el seu usuari i contrasenya per a accedir al seu compte de client

5 - Empleni o comprovi la informació de contacte, les dades de la seva comanda, l'adreça a la qual desitja que li sigui enviat la comanda i l'adreça a la qual caldrà remetre la factura. I premi el botó "Següent".

6 - Seleccioni la Forma d'enviament i la forma de pagament.

7 - Premi en el botó "Següent"

8 - Marqui la casella per a confirmar les "Condicions de Compra" i premi el botó "Finalitzar compra"

9 - Efectuï el pagament

En finalitzar aquest procés, que inclou el procés de registre en el web per a poder identificar al comprador, la comanda és enviada per via telemàtica al Venedor per a ser processat. Si el client tria l'opció indicada en el web, rebrà una confirmació via email a títol informatiu que la seva comanda ha estat rebut. en el termini màxim de vint-i-quatre hores.

Sobre les comandes realitzades s'apliquen les presents condicions generals de contractació:

3. Impostos aplicables

Els preus dels productes exposats en la pàgina web del Venedor inclouen l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) que, si escau, sigui procedent aplicar.

Les compres que realitzin persones físiques domiciliades en els Estats membres de la Unió Europea estaran subjectes a IVA. Les compres que realitzin els subjectes passius de l'IVA establerts en els Estats membres de la Unió Europea, estaran exemptes del citat impost.

Les compres que realitzin persones físiques o jurídiques residents en Estats no membres de la Unió Europea, Canàries o Ceuta i Melilla estaran exemptes de l'IVA.

4. Forma de pagament i despeses d'enviament

Targeta de crèdit o carrego en compte

El pagament mitjançant targeta es farà a través d'una passarel·la de pagament segur Redsys pertanyent a CaixaBank sota un protocol i xifratge que garanteix la seguretat de les dades emeses pel client. En cap cas el propietari de la botiga tindrà coneixement del número de targeta de crèdit i/o dèbit del client. De la mateixa manera l'entitat bancària no tindrà coneixement cap dels productes que ha comprat el client en la nostra web.


5. Política de canvis i devolucions

Trobaràs informació en la pàgina Canvis i devolucions.

6. Obligacions del comprador

El comprador es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els formularis de registre d'usuari o de realització de la comanda, i a mantenir-los actualitzats en tot moment.

El comprador es compromet a acceptar totes les disposicions i condicions recollides en les presents Condicions Generals de Contractació entenent que recullen la millor voluntat de servei possible per a la mena d'activitat que desenvolupa El Venedor.

Així mateix, es compromet a guardar de manera confidencial i amb la màxima diligència les seves claus d'accés personal al nostre lloc web.

El comprador es compromet a possibilitar el lliurament de la comanda sol·licitada facilitant una adreça de lliurament en la qual pugui ser lliurat la comanda sol·licitada dins de l'horari habitual de lliurament de mercaderies (de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 i de 16.00 a 18.00). En cas d'incompliment per part del client d'aquesta obligació, El Venedor no tindrà cap responsabilitat sobre el retard o impossibilitat de lliurament de la comanda sol·licitada pel client.

En el supòsit de la venda o comercialització de productes del nostre lloc web que requereixin que el comprador tingui una determinada edat segons la legislació vigent del seu país d'origen, el comprador manifesta que compleix aquest requisit per a formalitzar la compra.

7. Seguretat i confidencialitat

El Venedor garanteix la seguretat i confidencialitat en totes les seves comunicacions amb els seus clients.

Totes les operacions de pagament en línia es realitzen a través d'un servidor segur.

El Venedor garanteix la protecció i confidencialitat de les dades personals que ens proporcionin els nostres clients d'acord amb el que es disposa en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Veure: Política de Privacitat

8. Legislació aplicable i jurisdicció competent

Les compravendes realitzades amb el Venedor se sotmeten a la legislació espanyola. En cas de qualsevol conflicte o discrepància el fur aplicable serà el dels Jutjats o Tribunals del venedor, sempre que no hi hagi alguna disposició legal que el prohibeixi.

Utilitzem cookies propies per a millorar la usabilitat del lloc web. Al continuar navegant doneu el consentiment